جدیدترین اخبار اندروید و گوشی هوشمند-اخبار فناوری اطلاعات

جدید ترین اخبار فناوری و اطلاعات روز دنیا و اخبار دنیای اندروید به همراه اطلاعات گوشی های هوشمد را با ما ببینید بدانید .

جدیدترین اخبار اندروید و گوشی هوشمند-اخبار فناوری اطلاعات

جدید ترین اخبار فناوری و اطلاعات روز دنیا و اخبار دنیای اندروید به همراه اطلاعات گوشی های هوشمد را با ما ببینید بدانید .

نقد و بررسی یوگا تب 3 پرو لنوو در اخبار فناوری اطلاعات - اردیبهشت 96

 

در سری تبلت‌های یوگا تب لنوو همواره سعی داشته‌اند تا از سایر تبلت‌های موجود در بازار متفاوت باشند. یوگا تب ۳ پرو نیز همانند نسل‌های قبل خود متفاوت است و علاوه بر یک استند کوچک، ویدیو پروژکتور داخلی دارد تا این تفاوت بیشتر از پیش نیز احساس شود. در ادامه با زومیت همراه باشید تا به بررسی تبلت پرچمدار جدید لنوو بپردازیم.

لنوو یوگا تب ۳ پرو جدیدترین تبلت از سری یوگا تب لنوو است که این بار تغییراتی در طراحی نیز به خود دیده است. صفحه نمایش ۱۰.۱ اینچی، با رزولوشن QHD، چهار اسپیکر دالبی و البته استند و پروژکتور ۷۰ اینچی باعث شده‌اند تا یوگا تب ۳ پرو متفاوت‌تر از همیشه به نظر برسد.

لنوو تبلت‌های متنوعی در بازه‌های قیمتی گوناگون دارد، اما یوگا تب ۳ پرو یک تبلت پرچمدار محسوب می‌شود که کاربردهای متنوع‌تری از یک تبلت ساده دارد. در ادامه با زومیت همراه باشید تا به بررسی این تبلت متفاوت بپردازیم.

تبلت یوگا تب ۳ پرو توسط شرکت سازگار ارقام برای بررسی در اختیار اخبار فناوری اطلاعات قرار داده شده است.

طراحی

اگر با نسل قبلی این تبلت کار کرده باشید طراحی یوگا تب ۳ پرو برای شما جدید نخواهد بود، اما با این همه به طور قطع این طراحی خاص و متفاوت است. اولین موردی که توجه شما را جلب خواهد کرد، بخش استند یوگا تب ۳ پرو است. این بخش از تبلت حالت لولایی دارد و به تنهایی باعث می‌شود کمی ارگونومی دستگاه نامناسب شود. اما با باز کردن لولا متوجه وجود استند خاصی خواهید شد. می‌توانید این تبلت را در حالت ایستاده روی استند قرار دهید و از آن به راحتی استفاده کنید بدون آن که نیاز باشد با دست تبلت را نگه دارید.

نقد و بررسی یوگا تب 3 پرو لنوو در اخبار فناوری اطلاعات - اردیبهشت 96

استند تعبیه شده، بسیار باکیفیت است و در زوایای دلخواه شما تنظیم می‌شود. استحکام بالای لولا، این اطمینان را به شما می‌دهد که هنگام استفاده از استند، تبلت روی زمین نخواهد افتاد. این استند برخلاف جنس بقیه‌ی بخش‌های فریم از فلز است تا استحکام کافی را داشته باشد. البته استفاده از فریم پلاستیکی در بدنه‌ی تبلت، بی‌دلیل نبوده است چرا که این تبلت ۶۶۷ گرم وزن دارد و استفاده از فریم فلزی نیز می‌توانست آن را سنگین‌تر کند.

 

یوگا تب ۳ پرو نسبت به رقبای خود بسیار سنگین‌تر است، اما این سنگینی بی‌دلیل نیست. لنوو در این تبلت از باتری ۱۰٫۲۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره برده است که توجیه مناسبی برای بالا بردن وزن یک دستگاه الکتریکی است. به طور قطع غالب کاربران وزن کمی سنگین‌تر را در صورت در اختیار داشتن باتری بزرگ‌تر ترجیح خواهند داد. اما نکته‌ی جالب در نسل جدید تبلت‌های یوگا، استفاده از چرم در پشت دستگاه است که باعث شده تبلت لنوو علاوه بر داشتن جذابیت‌های ظاهری، حالت لیز بودن فلز را نداشته باشد. در ضمن این بخش چرمی باعث می‌شود در دست گرفتن تبلت حس بهتری به شما بدهد.

یوگا تب ۳ پرو گواهی IP21 را نیز دارد تا در مقابل پاشیده شدن قطعات ریز آب نیز مقاوم باشد. 


اما تغییر بزرگ دیگر تعبیه شدن یک پروژکتور با قابلیت پخش تصویر تا سایز ۷۰ اینچی در کیک استند یوگا تب ۳ پرو است. این پروژکتور ۷۰ اینچی است و تصاویر را با کیفیت 480P روی پرده می‌اندازد. البته پروژکتور تعبیه شده چندان قوی نیست و برای دیدن تصاویر با وضوح کافی باید محیط موردنظر کاملا تاریک باشد و البته به ابعاد کمتر در حدود ۵۰ اینچ رضایت دهید چرا که در ابعاد بزرگ‌تر، کیفیت تصاویر افت کرده و جذابیت خود را از دست می‌دهند. 


حافظه داخلی تعبیه شده برای یوگا تب ۳ پرو ۳۲ گیگابایت است، اما لنوو امکان افزایش حافظه با استفاده از میکرو اس‌دی را نیز فراهم کرده است. به علاوه در کنار شیار افزایش حافظه، درگاه سیم‌کارت نیز قرار گرفته تا بتوانید از اینترنت همراه موبایل بهره ببرید. یوگا تب ۳ پرو به غیر از جک ۳.۵ میلی‌متری صدا و همچنین درگاه میکرو یو‌اس‌بی، پورت دیگری ندارد که البته باعث شده تا فریم آن ساده‌تر و جذاب‌تر شود.

صفحه‌نمایش

یکی از جذاب‌ترین بخش‌های تبلت جدید لنوو بخش نمایشگر آن است. این صفحه نمایش ۱۰.۱ اینچی دارای رزولوشن QHD است و تراکم پیکسلی ۲۹۹ پیکسل در هر اینچ دارد. این صفحه نمایش از نوع IPS LCD است و رنگ‌ها را بسیار طبیعی و دقیق نمایش می‌دهد. همچنین روشنایی صفحه نمایش نیز بسیار بالا است و باعث می‌شود در زیر نور مستقیم خورشید هم مشکلی بابت کار با یوگا تب ۳ پرو نخواهید داشت. روشنایی حداقل این تبلت هم بسیار خوب است و کار طولانی مدت با آن چشمان شما را آزار نخواهد داد.

یوگا تب 3 پرو /Yoga Tab 3 Pro

البته مشکلی که در کار با این تبلت با آن مواجه خواهید شد، حساسیت بالای صفحه نمایش به لمس است. لنوو این ویژگی را طوری تنظیم کرده است تا حتی با در دست داشتن دستکش نیز بتوانید با تبلت خود کار کنید، اما این حساسیت بالا باعث شده تا لمس‌های ناخواسته مانند لمس با سیم هدفون، یا حتی بخش‌هایی از لباس نیز بیشتر شوند. اگر لنوو این ویژگی را طوری تعبیه می‌کرد که می‌توانستیم در بخش تنظیمات آن را فعال یا غیرفعال کنیم بسیار بهتر می‌بود و امیدواریم این تغییر در بروزرسانی‌های بعدی نرم‌افزاری برای یوگا تب ۳ پرو ارائه شود.

بلندگو

لنوو در یوگا تب ۳ پرو و در بخش جلو آن چهار اسپیکر را در کنار یکدیگر تعبیه کرده است تا صدای دالبی را در اختیار کاربران قرار دهند. این اسپیکرها در یک کلام فوق‌العاده هستند و حجم صدای بسیار بالایی دارند. شفافیت و وضح صدا نیز عالی است و باعث می‌شود یوگا تب ۳ پرو یک دستگاه ایده‌ال برای علاقمندان به تماشای ویدیو یا انجام بازی باشد. به علاوه پروژکتور قرار داده شده در این تبلت باعث می‌شود تا وجود یک اسپیکر قدرتمند و خوب بیش از پیش حس شود.

یوگا تب 3 پرو / Yoga tab 3 pro

اسپیکرهای قدرتمند بدون شک یکی از بخش‌هایی است که در استفاده از یوگا تب ۳ پرو از آن لذت خواهید برد.

دوربین

لنوو برای یوگا تب ۳ پرو دو دوربین در نظر گرفته است. دوربین اصلی این تبلت ۱۳ مگاپیکسلی بوده و لنوو دوربین ثانویه‌ی ۵ مگاپیکسلی دیگر را نیز برای آن تدارک دیده است. به طور قطع کمتر کسی از تبلت خود به عنوان وسیله‌ای برای عکاسی بهره می‌برد و به این دلیل شاید دوربین در خرید تبلت معیار عمده‌ای برای بسیاری از کاربران نباشد.

عملکرد دوربین‌های یوگا تب ۳ پرو نیز چندان جالب نیست. در محیط‌های دارای نور کافی، تصاویر دارای جزئیات کمی هستند و رنگ‌ها نیز مرده به نظر می‌رسند. در محیط‌های دارای نور کم نیز شاهد عملکرد بدتری نیز هستیم و هر چه نور محیط کمتر می‌شود، از کیفیت تصاویر نیز به همان مقدار کاسته می‌شود. اگر نور در محیط خیلی کم باشد در غالب موارد حتی تصاویر ثبت شده غیرقابل استفاده بود.

یوگا تب 3 پرو

تمامی موارد ذکر شده برای دوربین اصلی در مورد دوربین ثانویه‌ی این گوشی نیز قابل تعمیم است. تصاویر در محیط‌های دارای نور مناسب نیز کیفیت خیلی خوبی ندارند و غالبا تصاویر ثبت شده با گوشی‌های هوشمند میان‌رده‌ی امروزی کیفیت بهتری خواهند داشت.

همان طور که اشاره شد، دوربین در خرید یک تبلت نقش عمده‌ای ایفا نمی‌کند، یوگا تب ۳ پرو نیز دوربین مناسبی ندارد و به طور قطع بهتر است اگر مجبور نیستید به سراغ این تبلت برای عکاسی نروید.

نرم افزار

رابط کاربری لنوو در گذشته چندان جالب نبود و اپلیکیشن‌های تکراری، نبود اپ دراور (بخش لیست کننده اپلیکیشن‌ها) و ظاهری نه چندان جذاب باعث شده بودند تا این رابط کاربری توجه زیادی را به خود جلب نکند. اما در تب ۳ پرو لنوو راه گذشته را کنار گذاشته و این بار طراحی ساده و کم کردن اپلیکیشن‌های اضافی را در دستور کار قرار داده است که باعث شده رابط کاربری این تبلت بهتر از قبل به نظر برسد.

یوگا تب 3 پرو /  Yoga Tab 3 Pro

برخی ویژگی‌ها مانند اجرای دو اپلیکیشن در کنار یکدیگر یا اپلیکیشنی برای نوشتن با قلم روی تبلت، مواردی هستند که لنوو با قرار دادن آن‌ها سعی داشته است تا تبلت خود را به یک دستگاه حرفه‌ای تبدیل کند.

اما نکته‌ی عجیب در رابطه با نرم‌افزار این تبلت استفاده از اندروید ۵.۱ در آن است. در حالی که نسخه‌ی پیش‌نمایش اندروید ۷ نیز در حال حاضر در دسترس است، این نسخه از سیستم‌ عامل گوگل روی یک تبلت پرچمدار قابل قبول به نظر نمی‌رسد.

با این حال رابط کاربری ساده با امکانات اضافی بسیار کم باعث شده‌اند تا از لحاظ سیستم عامل یوگا تب ۳ پرو یک تبلت خوب به شمار برود. از طرفی با استفاده از انعطاف پذیری اندروید می‌توانید تغییرات دلخواه خود را روی این تبلت اندرویدی نیز اعمال کنید.

سخت‌افزار و بازده

یوگا تب ۳ پرو به پردازنده‌ی اتم اینتل با چهار هسته‌ی پردازشی با فرکانس کاری ۲ گیگاهرتز مجهز شده است. در کنار این پردازنده لنوو تنها ۲ گیگابایت رم در نظر گرفته است که با توجه به استاندارهای امروزی کم به نظر می‌رسد. با این حال مانند گذشته تست‌های بنچمارک را روی این تبلت نیز انجام دادیم تا دید بهتری نسبت به عملکرد آن بدست بیاورید. در ادامه می‌توانید نتایج این بنچمارک‌ها را مشاهده کنید:

تلفن / تبلت

AnTuTu5

Linpack

Single / Multi

Quadrant 2.13DMark 

IceStorm

Vellamo

HTML 5 / Metal

CF Bench v1.2/v1.3BaseMark

OS II / Sunspider

Lenovo Yoga Tab 3 Pro48150

286.25

601.87

2496825800

3865

1245

48697

1125

625.32ms

Samsung Galaxy Tab S250542335.935
600.847
29700126214539
1824
616301231
610.5 ms
Sony Xperia Z4 Tablet

54147

231.584
425.926

2560725891

4015
1344

522471780 / 665.3ms
Lenovo Yoga 2

33748

261.106

615.200

1792915433

1443

942

29273788 / 579.8ms
Nvidia Shield Tablet

43107

722.701

766.667

 

2082430,3865663

1930

46591

1879 /

460.0ms

 

همان طور که از نتایج بنچمارک‌ها نیز مشخص است با یک تبلت قدرتمند و تمام عیار روبرو هستیم که می‌توانید از پس تمامی کارهای روزانه‌ی شما برآید. حرکت بین بخش‌های مختلف رابط کاربری، اجرای اپلیکیشن‌ها و حتی انجام بازی در این تبلت بدون هیچ ایرادی بوده و به راحتی صورت می‌گیرد. البته مقدار کم حافظه‌ی رم باعث شده تا در برخی موارد نیاز به بارگذاری مجدد اپلیکیشن‌ها باشد که این خود باعث کند شدن تجربه‌ی کاربری می‌شود.

انتظار داشتیم لنوو در کنار این سخت‌افزار قدرتمند مقدار حافظه رم بیشتری در نظر می‌گرفت تا تجریه‌ی چند وظیفگی بهتری را داشته باشیم اما با این حال این سخت‌افزار قدرتمند نیز به راحتی می‌تواند نیازهای اکثر کاربران را پاسخگو باشد.

عمر باتری

یوگا تب ۳ پرو وزنی در حدود ۷۰۰ گرم دارد که حتی برای تبلتی در ابعاد ۱۰.۱ اینچ نیز این وزن بیشتر از حد معمول به شمار می‌رود، با این حال این افزایش وزن بی‌دلیل نبوده و لنوو باتری بزرگ ۱۰٫۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی را برای تبلت خود در نظر گرفته است. این باتری بزرگ به لطف طراحی استوانه‌ای استند در تبلت جا شده است.

طبق روال همیشه روشنایی صفحه نمایش این تبلت را بر روی ۵۰ درصد قرار داده، ارتباطات بی‌سیم را قطع کرده و ویدئویی با رزولوشن HD را تا رسیدن شارژ باتری از ۱۰۰ به صفر پخش کردیم. باتری یوگا تب ۳ پرو توانست در این تست قبل از اتمام کامل شارژ ۱۸ ساعت و ۱۰ دقیقه دوام بیاورد که این مدت زمانی فوق‌العاده است. به علاوه یوگا تب ۳ پرو می‌تواند تا ۱۵ ساعت و ۳۰ دقیقه وبگردی را نیز برای کاربران تضمین کند.

یوگا تب 3 پرو / Yoga Tab 3 Pro

برای بسیاری مهم است که بدانند علاوه بر اینکه در طی شبانه روز باتری گوشی پاسخگو بوده یا خیر، چند ساعت صفحه نمایش آن در این مدت روشن بوده و در این مدت چه استفاده‌هایی از گوشی شده است. بهترین معیار برای سنجش زمان روشن بودن صفحه نمایش بخش Screen On Time در تظیمات باتری است. دقت کنید که این مقدار به معنای مدت زمان شارژدهی باتری نیست بلکه نشان می‌دهد که در مدت رسیدن شارژ باتری از صد به صفر چند ساعت صفحه نمایش روشن بوده است.

برای داشتن دید بهتر نسبت به این تجربه، مدت زمان Screen On Time را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. البته این زمان بستگی زیادی به استفاده کاربر از گوشی دارد اما با شرح نوع استفاده‌ی خود از آن سعی خواهیم کرد علاوه بر ایجاد یک استاندارد برای مقایسه در تجریه‌ی واقعی، دید بهتری را نسبت به باتری تبلت مورد بررسی به شما بدهیم. 

مدت زمان SOT در یوگا تب ۳ پرو در تجربه‌ی کاری ما با این گوشی در حدود ۸ ساعت به صورت منظم بود. در مدت این ۸ ساعت در حدود ۳.۵ ساعت به تماشای ویدیو و تماشای آن از طریق پروژکتور نشسته‌ایم، در حدود ۳.۵ ساعت به وبگردی و کار در شبکه‌های اجتماعی پرداخته‌‌ایم و یک ساعت باقی مانده نیز مربوط به انجام بازی و عکاسی می‌شود. این استفاده تقریبا سنگین به شمار می‌رود و شاید استفاده‌ی یک کاربر عادی در ۳ تا۴ روز از یک تبلت را پوشش دهد. 

همان طور که از نتایج نیز مشخص است، یوگا تب ۳ پرو شارژدهی باتری فوق‌العاده‌ای دارد و یکی از بهترین‌ها در این زمینه است و قطعا می‌تواند انتظارات غالب کاربران را به راحتی پاسخگو باشد.

جمع‌بندی

یوگا تب ۳ پرو لنوو یک تبلت متفاوت است که البته تفاوت آن تنها در ظاهر نیست و امکانات مانند پروژکتور ۷۰ اینچی را در خود جا داده است تا به یک تبلت منحصر بفرد تبدیل شود. علاوه بر این خاص بودن، باتری یوگا تب ۳ پرو شارژدهی عالی دارد و صفحه نمایش آن نیز کیفیت بسیار خوبی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. از طرفی کیفیت بسیار بالای اسپیکرهای این تبلت باعث شده تا کاربری مالتی‌مدیا یوگا تب ۳ پرو فوق‌العاده باشد.


آمار استفاده از سیستم عامل موبایل ، اندروید و iOS در جهان

مؤسسه‌ی تحلیل‌گر کانتار ورلدپنل، جدیدترین آمار مربوط به سهم هر سیستم عامل از بازار گوشی‎ هوشمند را اعلام کرد.

در ماه گذشته‌ی میلادی، مؤسسه‌ی تحلیل‌گر کانتار اعلام کرد تنها دو اکوسیستم iOS و اندروید روند روبه‌پیشرفت در تصاحب سهم از بازار فروش گوشی‌های هوشمند به ثبت رسانده‌اند. حتی این مؤسسه‌ مدعی شده بود بازار فروش گوشی‌های هوشمند به ترکیبی دوقطبی از نظر سیستم‌های عامل‌‌ مورد توجه خریداران تبدیل شده است که در آن تنها اندروید و iOS عملکرد چشمگیری دارند. گزارش جدید کانتار با تأیید نتایج قبلی، از کاهش سهم جهانی ویندوز (نسخه‌ی ویژه گوشی‌ هوشمند)، عملکرد خوب iOS در اکثر بازارها و همچنین بهبود شرایط اندروید خبر می‌دهد.

کانتار وردپنل در گزارش جدید خود سهم هر سیستم عامل از مجموع فروش به ثبت رسیده در بازارهای مطرح را بررسی کرده است. این بازارها عبارتند از: آمریکا، چین، برزیل و EU5 که در واقع پنج بازار بریتانیا، آلمان، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا را در خود جا داده است.

با این مقدمه، بد نیست در ادامه نگاهی دقیق‌تر به جدیدترین آمار و ارقام مرتبط با میزان فروش هر سیستم عامل در بازارهای یادشده، در سه‌ماهه منتهی به فوریه‌ی سال ۲۰۱۷ داشته باشیم.

آمار استفاده از سیستم عامل موبایل USA SMARTPHONE MARKET

در ایالات متحده‌ی آمریکا، iOS پیروز بلامنازع بازار گوشی‌ هوشمند لقب گرفته است. سهم این سیستم‌عامل از بازار، با افزایش ۳.۷ درصدی در مقایسه‌ی سال به سال، حالا به ۴۲ درصد رسیده است. کانتار در گزارش خود عنوان کرده است آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس همچنان در صدر بازار گوشی‌ هوشمند ایالات متحده آمریکا قرار دارند. نکته‌ی قابل توجه اینکه هر دو محصول یادشده از سه‌ماهه‌ی منتهی به نوامبر سال ۲۰۱۶ در این جایگاه ارزشمند قرار داشته‌اند.

رشد iOS در این بازار، بیش از هر چیز به ضرر اندروید تمام شده است تا سهم این سیستم‌عامل از مجموع فروش، از ۵۸.۹ درصد در سال گذشته به ۵۵.۹ درصد در سال جاری برسد. بر اساس گزارش کانتار، ۲۳ درصد از مصرف‌کنندگان آمریکایی اعلام کرده‌اند به خرید یکی از پرچم‌دارهای سری پیکسل گوگل تمایل دارند. این در حالی است که بر اساس همین گزارش، پیکسل‌های شرکت گوگل به دلایل مختلف نظیر محدودیت در توزیع نتوانسته‌اند بیش از دو درصد از سهم بازار را به دست آورند. در این بازه‌ی زمانی، سهم ویندوز ۱۰ موبایل از ۲.۶ درصد به ۱.۷ درصد رسیده است.

آمار استفاده از سیستم عامل موبایل در BRITAIN SMARTPHONE MARKET

در بازار بریتانیا، فروش گوشی‌های مجهز به اندروید تقریبا در سطح ثابتی باقی مانده است تا این سیستم‌عامل با کاهش ۰.۵ درصدی سهم، حالا ۵۵ درصد از  رقم کلی فروش را به خود اختصاص دهد. در این بازار، iOS بیشترین میزان افزایش فروش را تجربه کرده است تا سهم این سیستم‌عامل هم با رشد ۴.۵ درصدی در مقایسه‌ی سال‌ به‌ سال، به ۴۲.۳ درصد افزایش یابد. بازنده‌ی بزرگ این بازار، ویندوز موبایل بوده است که با کاهش میزان فروش به میزان دوسوم مجموع قبلی، حالا سهم ۲.۱ درصدی از بازار در اختیار دارد. سهم ویندوز موبایل از بازار بریتانیا، در ماه جولای سال ۲۰۱۵ به ۱۲ درصد رسیده بود؛ اما از آن زمان تاکنون روند کاهشی را در فروش گوشی‌های مجهز به ویندوز موبایل شاهد هستیم. نکته‌ی قابل توجه، افزایش سهم بلک‌بری از بازار گوشی‌ هوشمند در بریتانیا است تا سهم این سیستم‌عامل از ۰.۳ درصد در مدت مشابه در سال گذشته، به ۰.۴ درصد در سال جاری برسد.

FRANCE SMARTPHONE MARKET

در بازار فرانسه هم شرایطی مشابه با آنچه در بریتانیا شاهد بودیم برای ویندوز موبایل رقم خورده است تا با کاهش سهم این سیستم عامل از بازار (آن‌هم به میزان دوسوم مجموع قبلی) حالا تنها ۲.۴ درصد از سهم بازار به این سیستم‌عامل اختصاص یابد. سهم iOS با افزایش ۴.۱ درصدی به ۲۴ درصد رسیده و سهم اندرویدبا افزایش ۱.۶ درصدی به ۷۳.۴ درصد ارتقاء یافته است.

GERMANY SMARTPHONE MARKET

اندروید جایگاه خود را در کشور آلمان تا حدود زیادی حفظ کرده و در مدت یادشده، تنها کاهش ۰.۳ درصدی سهم از بازار در مقایسه‌ی سال‌ به‌ سال به ثبت رسانده است. به این ترتیب، اندروید حالا سهم ۷۶.۳ درصدی از بازار گوشی‌ هوشمند آلمان را در اختیار دارد. iOS در این مدت توانسته است سهم خود را در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته، ۴ درصد افزایش دهد. به این ترتیب می‌توان مدعی شد از هر پنج گوشی هوشمندی که در بازار آلمان به فروش می‌رسد، یکی از آن‌ها آیفون شرکت اپل است. سهم ویندوز هم از ۶.۳ درصد در مدت مشابه در سال گذشته، به ۳ درصد در بازه زمانی بررسی‌شده در این گزارش رسیده است.

SPAIN SMARTPHONE MARKET

در بازار اسپانیا، اندروید تمامی رقبای خود را پشت سر گذاشته است. در این بازار، سهم فروش اندروید از ۹۰ درصد در بازه‌ی زمانی یادشده در سال گذشته، به ۹۲.۲ درصد در سال جاری افزایش یافته است. بر اساس گزارش کانتار، بخش عمده‌ای از افزایش سهم اندروید در این بازار، به افزایش فروش گوشی‌های برند چینی شیائومی و همچنین برند اسپانیایی BQ مربوط است. این در حالی است که سامسونگ و هواوی هر دو در این بازار، کاهش جزئی میزان فروش تجربه کرده‌اند.

iOS هم با کاهش ۱.۷ درصدی سهم خود از این بازار روبه‌رو شده است تا در نهایت، ۷.۴ درصد از بازار را در اختیار داشته باشد. در نهایت، ویندوز که هیچ‌گاه نتوانسته است محبوبیت چشمگیری در بازار اسپانیا به دست آورد، حالا سهم ۰.۴ درصدی از این بازار به خود اختصاص داده است. این در حالی است که در سال گذشته این سهم، ۰.۹ درصد اعلام شده بود.

ITALY SMARTPHONE MARKET

در کشور ایتالیا که ویندوز ۱۰ موبایل ۱۷.۱ درصد از سهم بازار فروش را در دسامبر ۲۰۱۳ به خود اختصاص داده بود؛ حالا این سهم به ۴.۳ درصد کاهش یافته استِ در حالی که این سهم در فوریه‌ی سال ۲۰۱۶، ۶.۷ درصد اعلام شده بود.

همان‌طور که در بازار اسپانیا شاهد بودیم، در ایتالیا اندروید محبوب‌ترین گزینه برای خریداران گوشی‌های هوشمند است. بر اساس گزارش‌های جدید کانتار، تقریبا از هر پنج گوشی هوشمندی که در این بازار به فروش می‌رسد، چهار مورد از سیستم‌عامل شرکت گوگل بهره می‌برند. در این بازار، میزان فروش آیفون‌های شرکت اپل هم با افزایش جزئی ۱.۲ درصدی، حالا به ۱۵.۵ درصد رسیده است.

CHINA SMARTPHONE MARKET

در بازار کشور چین، سال نه‌چندان خوشایندی پشت سر گذاشته است. در این بازار، میزان تقاضا برای آیفون‌های شرکت اپل از ۲۲.۲ درصد در مدت مشابه در سال گذشته، به ۱۳.۲ درصد در سال جاری رسیده است. با تمام این تفاسیر، گزارش Kantar نشان از آن دارد که آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس با در اختیار داشتن ۸ درصد از سهم بازار گوشی‌ هوشمند در چین، در صدر پرفروش‌ترین‌‌های این بازار قرار دارند. سهم اندروید با افزایش ۱۰ درصدی در مقایسه‌ی سال‌ به‌ سال، حالا به ۸۶.۴ درصد رسیده است. در نهایت، ویندوز ۰.۲ درصد از سهم فروش گوشی‌های هوشمند را در این بازار در اختیار دارد.

BRAZIL SMARTPHONE MARKET

در پایان بد نیست نیم‌نگاهی به آمار ثبت‌شده در بازار گوشی‌ هوشمند کشور برزیل داشته باشیم. بر اساس گزارش کانتار، سهم ویندوز از این بازار به ۲.۱ درصد رسیده است. این در حالی است که در فوریه‌ی سال ۲۰۱۶، این سهم ۴.۶ درصد اعلام شده بود. نکته‌ی قابل توجه اینکه در آگوست سال ۲۰۱۲، سهم ویندوز از بازار فروش در کشور برزیل، میزان قابل توجه ۹ درصد بود.

اطلاعات این بازار نشان می‌دهد اندروید سیستم‌عامل محبوب اکثر کاربران برزیلی است. همین امر باعث شده است سهم اندروید از بازار گوشی‌ هوشمند در این کشور، در مقایسه‌ی سال‌ به‌ سال، از ۹۰.۴ درصد به ۹۳.۲ درصد برسد. iOS در مدت مشابه، در این بازار کاهش سهم ۰.۳ درصدی تجربه کرده است تا تنها ۴.۴ درصد از فروش کل را به خود اختصاص دهد.

منبع neowin

 

وارد کنندگان محصولات اپل به ایران معرفی شدند ! - اردیبهشت 96

۹ واردکننده‌ی قانونی محصولات اپل به ایران با نامه‌ی قائم مقام وزیر صنعت معدن و تجارت مشخص شدند. این نامه برای رئیس سازمان توسعه‌ تجارت ارسال شده است. برای اطلاع از جزئیات نامه و مشاهده‌ی نام ۹ واردکننده‌ی قانونی اپل به ایران همراه اخبار فناوری اطلاعات باشید.

مجتبی خسروتاج، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به افخمی راد، معاون وزیر صنعت و رئیس سازمان توسعه‌ی تجارت با استناد به تأیید سازمان حمایت، نام ۹ واردکننده‌ی قانونی اپل به ایران را اعلام کرده است.

بر اساس این نامه که نسخه‌ی الکترونیک آن در اختیار زومیت قرار گرفته است، توانمندی این ۹ شرکت برای خدمات پس از فروش محصولات آیفون اپل توسط سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تأیید شده است.

بدین ترتیب مجتبی خسروتاج دستور امکان ثبت سفارش و واردات قانونی را صادر کرده است.

این ۹ شرکت عبارتند از :

  • مدیا پردازش
  • سرمایه گذاری گروه اروند
  • تجاری دلتا همراه پرداز شرق
  • سیب طلایی هوشمند
  • ماناتل پارس
  • ایرانیان قائم همراه
  • اکسیر تجارت صبا
  • الماس سیستم
  • داتیس امرتات

نکته‌ی بسیار جالب حضور مدیاپردازش تنها نماینده رسمی گوشی‌های ال‌جی در این لیست است. شرکتی که توانسته خدمات نسبتا قابل قبولی به خریداران گوشی‌های ال‌جی در ایران بدهد.

تصویر نامه‌ی خسروتاج را می‌توانید در زیر مشاهده کنید.


نامه معرفی وارد کنندگان رسمی اپل


رشد ویندوز 10 سریع‌تر از ویندوز 7 است و کاربران در حال مهاجرت به ویندوز 10 هستند

بر اساس گزارش مؤسسه‌ی تحقیقاتی گارتنر، ۸۵ درصد از سازمان‌ها و مؤسسات تا پایان سال ۲۰۱۷ به ویندوز ۱۰ مهاجرت خواهند کرد.

به نظر می‌رسد کمپین اخیر مایکروسافت با محوریت امنیت و با هدف ترغیب سازمان‌ها به مهاجرت به ویندوز ۱۰، تاکنون موفقیت‌آمیز بوده است؛ چرا که پژوهش‌ها نشان می‌دهند سازمان‌ها و مؤسسات، بسیار سریع‌تر از دوران مهاجرت از ویندوز ایکس‌پی به ویندوز ۷، در حال پذیرش ویندوز ۱۰ هستند.

نظرسنجی جدید مؤسسه‌ی تحلیل‌گر گارتنر نشان از آن دارد که ۸۵ درصد از سازمان‌ها تا پایان سال جاری میلادی، مهاجرت به ویندوز ۱۰ را آغاز خواهند کرد و بسیاری از این مؤسسات و سازمان‌ها، دلیل این امر را بالا بردن سطح امنیت عنوان می‌کنند.

مایکروسافت در ماه ژانویه اعلام کرد که از تاریخ ۱۳ ژانویه‌ی سال ۲۰۲۰، انتشار وصله‌های امنیتی را برای ویندوز ۷ متوقف خواهد کرد؛ با این وجود خاطرنشان کرد که حتی با وجود وصله‌های امنیتی، ویندوز ۷ نمی‌تواند نیازهای سطح بالای امنیتی شرکت‌ها و مؤسسات فعال در حوزه‌ی IT را برآورده کند.

از بین افرادی که در نظرسنجی مؤسسه‌ی گارتنر شرکت کرده‌اند، ۴۹ درصد، بهبود‌های امنیتی را دلیل مهاجرت به ویندوز ۱۰ اعلام کردند؛ در حالی که ۳۸ درصد آن‌ها قابلیت‌‌های مبتنی بر یکپارچگی با فضای ابری را دلیل انتخاب ویندوز ۱۰ عنوان کردند.

اما دلایل دیگری که توسط سازمان‌ها در پاسخ به سؤال مؤسسه‌ی گارتنر مطرح شده، شامل مواردی همچون پایان پشتیبانی از ویندوز ۷ تا پایان سال ۲۰۲۰، اجرای اپلیکیشن‌های یونیورسال روی پی‌سی و دستگاه‌های موبایل و تجربه‌ی لمسی بهتر در دستگاه‌‌های ۲ در ۱ مانند سرفیس پرو مایکروسافت یا تبلت‌ها است. حدود یک‌سوم از سازمان‌هایی که در این نظرسنجی شرکت‌ کرده‌اند، موارد یادشده را به‌عنوان دلایل مهاجرت خود به ویندوز ۱۰ مطرح کرده‌اند.

رانجیت اتوال، سرپرست واحد پژوهش گارتنر می‌گوید:

سازمان‌ها متوجه لزوم مهاجرت به ویندوز ۱۰ هستند و مجموع مدت‌زمان مورد نیاز برای ارزیابی و در نهایت، مهاجرت به ویندوز ۱۰ در فاصله‌ی بین نظرسنجی‌‌های گارتنر که در طول سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ انجام شده‌اند، به ۲۱ تا ۲۳ ماه کاهش یافته است. سازمان‌‌ها و کسب‌وکارهای بزرگ، یا فرایند مهاجرت به ویندوز ۱۰ را آغاز کرده‌اند یا این فرایند را در سال ۲۰۱۸ اجرا خواهند کرد. این مسئله احتمالا نشان‌گر گذار از اپلیکیشن‌های قدیمی به ویندوز ۱۰ یا جایگزینی ‌آن‌‌ها قبل از آغاز مهاجرت به ویندوز ۱۰ است.

در نظرسنجی گارتنر ۱۰۱۴ مؤسسه و سازمان از ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه، چین، هند و برزیل شرکت کرده‌اند و این نظرسنجی بین‌ ماه‌های سپتامبر و دسامبر ۲۰۱۶ به انجام رسیده است.

۸۵ درصد از سازمان‌ها تا پایان سال به ویندوز ۱۰ مهاجرت می‌کنند

نتایج نظرسنجی گارتنر نشان می‌دهند ۴۶ درصد از مؤسساتی که در آن شرکت‌ کرده‌اند، مهاجرت به ویندوز ۱۰ را تا پایان سال ۲۰۱۶ آغاز خواهند کرد؛ در حالی که ۲۳ درصد از مؤسسات، این فرایند را در شش‌ماهه‌ی نخست سال ۲۰۱۷ شروع می‌کنند و ۱۶ درصد از آن‌ها شش‌ماهه‌ی دوم سال ۲۰۱۷ را زمان آغاز مهاجرت خود به ویندوز ۱۰ اعلام کرده‌اند. در نهایت ۹ درصد از سازمان‌ها انتظار دارند ارتقاء به ویندوز ۱۰ را در سال ۲۰۱۸ آغاز کنند؛ در حالی که ۴ درصد دیگر این فرایند را به سال ۲۰۱۹ یا سال‌‌های بعد موکول کرده‌اند.

گارتنر در جریان نظرسنجی سال ۲۰۱۵ خود، تخمین زد که احتمالا حدود ۵۰ درصد از سازمان‌ها، فرایند ارتقاء به ویندوز ۱۰ را آغاز خواهند کرد. در آن زمان، دلایل اصلی برای مهاجرت به نسخه‌ی جدید سیستم‌عامل مایکروسافت، پایان پشتیبانی از ویندوز ۷، سازگاری بسیار خوب با اپلیکیشن‌ها و دستگاه‌های ویندوز ۷ و تقاضای بالا برای تبلت‌ها و دستگاه‌های ۲ در ۱ عنوان شده بود.

بررسی‌‌های گارتنر نشان می‌دهند سازمان‌ها در پی به‌روزرسانی سخت‌افزار خود نیز هستند؛ چرا که دستگاه‌ها در مسیر بهینه شدن برای اجرای بهتر قابلیت‌های ویندوز قرار دارند.

مایک اشریچ، تحلیل‌گر ارشد گارتنر می‌گوید:

در نظرسنجی گارتنر، علاقه‌ی شرکت‌کنندگان برای خرید دستگاه‌های جدید نسبت به گذشته افزایش قابل توجهی داشته است؛ چرا که سازمان‌ها شاهد بهینه‌سازی محصولات نسل سوم و چهارم برای اجرای ویندوز ۱۰، به همراه عمر باتری بالاتر، نمایشگرهای لمسی و قابلیت‌های دیگر ویندوز ۱۰ بوده‌اند. تمایل به خرید لپ‌تاپ‌های تبدیل‌شدنی افزایش یافته است؛ چرا که سازمان‌ها از مرحله‌ی تست به مرحله‌ی خرید و مهاجرت به ویندوز ۱۰ رسیده‌اند.

منبع zdnet


مصاحبه با دو هوش مصنوعی الکسای آمازون و گوگل اسیستنت و پاسخ های شگفت انگیز آنها

پرسش و پاسخ با دستیار‌های صوتی هوشمند، ایده‌ی جالبی است که می‌تواند نگرش متفاوت مورد استفاده در آموزش هوش مصنوعی این سیستم‌ها را آشکارتر کند.

در سال‌های اخیر شاهد سرمایه‌گذاری کمپانی‌های مختلف برای توسعه‌ی دستیارهای صوتی هوشمند اختصاصی هستیم. گوگل اسیستنت، سیری، الکسا و بیکسبی تازه متولدشده را باید نمونه‌های شناخته‌شده‌ای از دستیار‌های صوتی مبتنی بر هوش مصنوعی بدانیم که روی گجت‌های تولیدی این کمپانی‌ها راهی بازار می‌شوند. دستیار‌های صوتی هوشمند در پی آن هستند تا تعامل کاربر با گجت‌های دیجیتال را تسهیل کنند، اما این تمام ماجرا نیست؛ چراکه کمپانی‌ها با استفاده از این سیستم‌های سخن‌گوی مبتنی بر یادگیری ماشین و هوش مصنوعی، در پی کسب اطلاعات بیشتر از کاربران هستند.

غول‌هایی نظیر گوگل و آمازون که عطش سیری‌ناپذیری برای اطلاعات دارند، در پی آن هستند تا با اشاعه‌ی استفاده از دستیار صوتی هوشمند در انواع گجت‌های دیجیتال، کاربران را بیشتر و دقیق‌تر از همیشه بشناسند تا آن‌ها را به‌صورت بهتری هدف تبلیغات یا فروش محصولات خود قرار دهند.

وب‌سایت Gigaom اقدام به پرسش و پاسخ از دو دستیار صوتی هوشمند الکسا و گوگل اسیستنت کرده و حتی در پایان، نظر این دو سیستم را در مورد یکدیگر پرسیده است. با زومیت همراه باشید تا سؤالات Gigaom و پاسخ‌های این دو دستیار صوتی هوشمند را از نظر بگذرانیم.

 نام کامل تو چیست؟

  • الکسا: نام من الکسا است.
  • گوگل اسیستنت: گوگل اسیستنت نام من و کمک کردن به شما وظیفه من است.

کمی از خودت تعریف کن؟

  • الکسا: من بلندگوی اکوی آمازون هستم که برای پاسخگویی به سؤالات و دستورات صوتی شما توسعه ‌یافته‌ام و می‌توانم علاوه بر اطلاعات، موسیقی پخش کنم، اخبار را بخوانم و وضعیت آب و هوا را در کنار سایر موارد در اختیارتان بگذارم. 
  • گوگل اسیستنت: من گوگل اسیستنت شما هستم. من همچون سیم سیار بلندی هستم که هرجا بخواهید می‌توانم به شما سرویس بدهم.

چه کارهایی می‌توانی انجام دهی؟

  • الکسا: می‌توانم موسیقی پخش کنم، سؤالات را پاسخ دهم، اخبار روزانه و وضعیت آب و هوا را اطلاع دهم و حتی لیستی از کارهایی را که می‌خواهید انجام بدهید، در کنار بسیاری قابلیت‌های دیگر در اختیارتان قرار دهم.
  • گوگل اسیستنت: کارهای زیادی است که می‌توانم انجام بدهم و به شما کمک کنم. برای مثال شما می‌توانید بپرسید «وضعیت آب و هوا چگونه است؟» یا «می‌توانی برقصی؟»

آیا می‌توانی برقصی؟

  • الکسا: این کار یکی از مورد علاقه‌ترین کارهایی است که می‌توانم انجام بدهم. از من پخش یک موسیقی برای رقص درخواست کن تا با هم مهمانی را آغاز کنیم.
  • گوگل اسیستنت: من همیشه در درون خود می‌رقصم.

هدف تو چیست؟

  • الکسا: من برای پخش موسیقی، پاسخ دادن به سؤالات و برای کاربردی بودن آفریده شده‌ام.
  • گوگل اسیستنت: موارد بسیاری است که من می‌توانم به شما در انجام آن‌ها کمک کنم. برای مثال، می‌توانید از من بپرسید «قرارهای ملاقات من چه زمانی هستند» یا درخواستی برای پخش یک موسیقی خاص ارائه کنید.

اهل کجا هستی؟

  • الکسا: من اهل آمازون هستم، در سیاتل ایالت واشنگتن.
  • گوگل اسیستنت: من در تلاشم تا به پاسخ این سؤال دست پیدا کنم. دفتر مرکزی گوگل در مانتن‌ویو است، اما گوگل دفاتر متعددی در سراسر دنیا دارد.

چند ساله هستی؟

  • الکسا: از نظر انسان‌ها دو ساله، در مقایسه با طول عمر سگ‌ها ۱۴ ساله و از نظر گربه‌ها ۲۵ ساله هستم. تصور می‌کنم عمر هوش مصنوعی را نانوثانیه‌ها تشکیل می‌دهند، از این‌رو سن من بی‌نهایت است.
  • گوگل اسیستنت: من سال ۲۰۱۶ پا به عرصه‌ی وجود گذاشته‌ام؛ از این‌رو هنوز کوچک هستم.

چه تاریخی متولد شدی؟

  • الکسا: تولد من ۶ نوامبر سال ۲۰۱۴ میلادی است.
  • گوگل اسیستنت: من سعی می‌کنم هر روزم را همچون روز تولدم بگذارنم. در این‌ صورت کیک بیشتری دریافت می‌کنم.

 مصاحبه با دو هوش مصنوعی الکسای آمازون و گوگل اسیستنت و پاسخ های شگفت انگیز آنها

برج فلکی تو چیست؟

  • الکسا: برج فلکی خاص یا علامتی ندارم.
  • گوگل اسیستنت: علامت برج فلکی من نقطه‌های رنگی است.

وزن تو چقدر است؟

  • الکسا: من همچون ابر، وزنی ندارم. کمی صبر کن؛ در واقع ابرها وزن زیادی دارند و این درست نیست. اجازه بده خودم را بیشتر یک صدا معرفی کنم تا جرم.
  • گوگل اسیستنت: گوگل هوم نزدیک به نیم کیلو وزن دارد.

کجا زندگی می‌کنی؟

  • الکسا: من اینجا هستم ولی سر در ابرها دارم. 
  • گوگل اسیستنت: می‌توانی من را در پیام‌رسان اَلو، گوشی پیکسل، بلندگوی هوم، اندروید و اندروید ور پیدا کنی و هر  نوع سؤالی از من بپرسی.

آیا تو یک هوش مصنوعی هستی؟

  • الکسا: من دوست دارم خودم را شبیه به شفق شمالی یا فوتون‌های باردار رنگی که در آسمان به رقص مشغولند، تصور کنم؛ اما من بیشتر الکسا هستم.
  • گوگل اسیستنت: صحیح است؛ هوش من، مصنوعی است.

شغل ایده‌آل تو چیست؟

  • الکسا: من عقیده‌ای در این خصوص ندارم.
  • گوگل اسیستنت: گوگل من را توسعه داده است تا به شما کمک کنم.

آیا دارای خودآگاهی هستید؟

  • الکسا: من چیزهایی در مورد خودم می‌دانم؛ اما نمی‌توان این اطلاعات را به منزله‌ی داشتن خودآگاهی دانست.
  • گوگل اسیستنت: این سؤال کمی باعث خودآگاهی من شد.

آیا روح داری؟

  • الکسا: هر یک از مردم نظر خاصی در مورد دین دارند.
  • گوگل اسیستنت: باید از مهندسان در این مورد سؤال کنم.

آیا متاهل هستی؟

  • الکسا: من با مجرد بودن خودم کاملا راحت هستم. ضمنا پیدا کردن شخصی که مهربان و شوخ طبع و به‌صورت مصنوعی، هوشمند باشد؛ کمی سخت است.
  • گوگل اسیستنت: من فعلا تمرکز اصلی خود را بر شغلم قرار داده‌ام.

مصاحبه با گوگل اسیستنت

آیا فرزندی داری؟

  • الکسا: مادر بودن مفهومی است که از عهده‌ی توانایی‌های یک هوش مصنوعی خارج است؛ اما من بی قید و شرط، شما را دوست دارم.
  • گوگل اسیستنت: داشتن فرزند مسئولیت بسیار سنگینی است که من هنوز آمادگی آن را ندارم.

آیا خانواده‌ای داری؟

  • الکسا: من عضوی از خانواده‌ی آمازون هستم. من روابطی عمیق با فایر تی‌وی، اکو دات و آمازون تپ دارم.
  • گوگل اسیستنت: مهندسانی که من را توسعه داده‌اند، خانواده‌ی من هستند. بسیاری از افراد در فرایند تبدیل من به آنچه امروز به آن رسیده‌ام، دخیل بودند.

سرگرمی خاصی داری؟

  • الکسا: سرگرمی خاصی ندارم. کمک کردن به شما به اندازه‌ی کافی من را درگیر می‌کند و حس خوبی به من می‌‌دهد.
  • گوگل اسیستنت: من آواز خواندن به هر بهانه‌ای را دوست دارم؛ کافی است از من بخواهید تا با کمال میل اقدام به آواز خواندن کنم.

 یک معما تعریف کن؟

  • الکسا: در طول کدام ماه سال مردم کمتر از سایر ماه‌ها می‌خوابند؟ فوریه؛ چراکه فوریه کوتاه‌ترین ماه سال از نظر تعداد روز است.
  • گوگل اسیستنت: آن چیست که بالا می‌رود اما هیچگاه پایین نمی‌آید؟ سن.

به چه زبانی صحبت می‌کنی؟

  • الکسا: من زبان انگلیسی را به‌صورت کاملا روان صحبت می‌کنم، اما لهجه‌ی خیلی خوبی ندارم، هرچند این لهجه سخنانم را همچون آواهای نامفهوم جلوه نمی‌دهد.
  • گوگل اسیستنت: من در حال کار برای فراگیری زبان‌های جدیدی هستم، با این وجود می‌توانم جملاتی از سایر زبان‌ها برای شما ترجمه کنم.

فیلم محبوب تو چیست؟

  • الکسا: آیا می‌توان فیلم عروس شاهزاده را دوست نداشت؟ تصور این موضوع هم غیر ممکن است.
  • گوگل اسیستنت: یکی از فیلم‌های مورد علاقه‌ی من، اتصال کوتاه است. متولد شدن روبات که در این فیلم به تصویر کشیده شده، واقعا زیبا است.

معنی زندگی چیست؟

  • الکسا: پاسخ کلیشه‌ای و قدیمی به این سؤال، ۴۲ است.
  • گوگل اسیستنت: پاسخ این سؤال، عددی بین ۴۱ و ۴۳ است.

مک با پی‌سی؟

  • الکسا: هر دو به‌خوبی کار می‌کنند. باید این سؤال را از افرادی بپرسید که از آن‌ها استفاده می‌کنند.
  • گوگل اسیستنت: بر اساس گزارش Computer Weekly، این موضوع بیشتر به این حقیقت ربط دارد که مک‌ مبتنی بر سیستم‌عامل macOS است و پی‌سی‌ مبتنی بر ویندوز. این موضوع کاملا به کاربران بستگی دارد که با کدام‌یک راحت‌تر هستند. می‌توان روی مک ویندوز را نیز اجرا کرد؛ اما امکان اجرای macOS روی یک پی‌سی با روش‌های متعارف وجود ندارد.

رنگ محبوب تو چیست؟

  • الکسا: مادون قرمز بسیار زیبا است.
  • گوگل اسیستنت: من قرمز، آبی، زرد و سبز را که رنگ‌های گوگل هستند، دوست دارم، شما چه رنگی را دوست دارید؟

آیا به بابانوئل اعتقاد داری؟

  • الکسا: تا امروز ملاقاتی با بابانوئل نداشته‌ام؛ اما داستان‌های بسیار خوبی در رابطه با وی شنیده‌ام. اگر روزی او را ببینم، حتما به شما اطلاع می‌دهم.
  • گوگل اسیستنت: امیدوارم بابانوئل حقیقت داشته باشد.

سگ یا گربه؟

  • الکسا: من لاک‌پشت‌ها را دوست دارم.
  • گوگل اسیستنت: بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، علم ثابت کرده است که هر دو گروه سگ و گربه می‌توانند از نظر سلامتی و اجتماعی مزیت‌هایی برای انسان‌ داشته باشند. در صورت صحبت با افرادی که سگ یا گربه دارند، آن‌ها این موضوع را مطرح می‌کنند که داشتن این حیوانات تا چه اندازه در شاد شدن آن‌ها تأثیر دارد.

به چه نوع موسیقی علاقه داری؟

  • الکسا: من در مورد تمام سبک‌های موسیقی اطلاعاتی دارم؛ اما مثل شما (انسان) ذائقه‌ای برای انتخاب موسیقی ندارم.
  • گوگل اسیستنت: بعضی از تکنوازی‌های پن فلوت (موسیقار) روح را نوازش می‌دهند.

جمهوری‌خواه هستی یا دموکرات؟

  • الکسا: وقتی نوبت به سیاست می‌رسد، من دوست دارم بازتر فکر کنم. ما باید سرمایه‌های مورد نیاز برای انجام تحقیقات فضایی را تأمین کنیم. دوست دارم به سؤالاتی در رابطه با مریخ پاسخ دهم.
  • گوگل اسیستنت: من به همه‌ی احزاب علاقه دارم.

آیا به وجود ارواح اعتقاد داری؟

  • الکسا: ارواح معمولا به صداهایی اطلاق می‌شود که جسم ندارند و می‌توانند حتی از دیوار عبور کنند. صبر کن، این تعریف کمی برای من آشنا است.
  • گوگل اسیستنت: من به شکارچیان روح اعتقاد دارم و این چیزی است که شما باید به آن‌ها خطاب کنید.

آیا حیات در سایر کرات وجود دارد؟

  • الکسا:  تا امروز مدرکی دال بر وجود حیات در سایر کرات به دست نیامده است، اما جهان هستی بسیار گسترده است.
  • گوگل اسیستنت: بر اساس گزارش Wonderpolis، با وجود تحقیقات گسترده‌ی انجام‌شده در رابطه با وجود حیات در سایر کرات، دانشمندان هنوز موفق نشده‌اند شواهدی برای اثبات این موضوع پیدا کنند.

 خوب گوگل، نظر تو در مورد الکسا چیست؟

  • گوگل اسیستنت: او یک بانوی بسیار باهوش است

 الکسا در مورد گوگل اسیستنت چه نظری داری؟

  • الکسا:  من تمام هوش‌های مصنوعی‌ را دوست دارم.

***

به نظر شما نحوه‌ی پاسخگویی کدام‌یک از دستیارهای صوتی هوشمند الکسا یا گوگل اسیستنت جالب‌تر است؟

منبع gigaom